Corporate

Avem sala de conferinta cu o capacitate de 50 de locuri si profesionisti care sa transforme evenimentul tau intr-un succes.

Monte Cervo

Evenimente corporate reusite

Un eveniment business este o provocare, tocmai e aceea ne ocupam chiar si de ce cele mai mici aspecte. Intelegem rolul nostru in succesul evenimentului si ni-l asumam. Experienta ne ajuta si te putem sustine in organizarea oricarui tip de eveniment corporate.

Asteptam sa ne ajuti cu cat mai multe detalii despre eveniment. Vom participa alaturi de tine in constructia unei impresii favorabile si de efect. Las-ti evenimentul in mainile profesionistilor! Avem cunostinte si personal dedicat evenimentelor business.

Monte Cervo

Team building in Valea Zanelor

„Sudeaza-ti” echipa in cadrul unui team buiding in Covasna. Hotel Monte Cervo este locul ideal pentru a imbina utilul cu placutul. Centrul Spa si plimbarile in natura iti vor incarca angajatii cu energie pozitiva, lucru care se va reflecta in activitatile viitoare.

Seara, jocurile de grup in incinta loby-ului pot fi un mod placut de socializare. Putem organiza degustari de vinuri sau rom. Experienta in astfel de evenimente este utila si te putem consilia in alegeri care sa transforme teambuildingul intr-un eveniment memorabil.

Monte Cervo

Locuri de vizitat

Daca te-ai cazat la hotelul Monte Cervo din Covasna, te ajutam si cu cateva repere pe care sa le ai in vedere in cadrul evenimentului tau: mocanita, vila de protocol al lui Nicolae Ceausescu, Valea si Cascada Zanelor, Planul Inclinat si Cariara de Piatra etc.

Poti vizita orasul Covasna cu tot ce are el de oferit din punct e vedere socio-cultural. In functie de dorinte, te putem indruma. Noi te invitam sa te bucuri de Centrul Spa si de cadrul natural splendid care imprejmuieste hotelul.

Quick Contact Mail
Quick Contact Phone
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.