Facilitati

Si pentru ca prima masa a zilei este cea mai importanta, micul dejun este un bufet suedez care incanta orice gurmand. De toate pentru toti!

Monte Cervo

Receptie non stop

Suntem aici pentru tine! Receptia noastra este deschisa non stop. Orice dificultate intampini sau orice urgenta aparuta este tratata cu maxima seriozitate si implicare. Nu vrem sa iti tulbure nimic sederea.

Suntem aici sa te indrumam si sa te consiliem. Si o facem cu bucrie!

Monte Cervo

Centru SPA

Multi oaspeti revin in unitatea noastra de cazare atat pentru starea de bine generala cat si pentru beneficiile Centrului Spa. Fiecare este liber sa se bucure de piscina, sauna, salina, aromaterapie sau masaj.

Apa sarata, atmosfera relaxanta si multa pofta de viata! Asta gasesti zi de zi in Centrul Spa al hotelului Monte Cervo din Covasna.

Monte Cervo

Restaurant a la carte

Dupa o balaceala in Centrul Spa sau o plimbare prin mijlocul naturii te invitam la masa. Poti alege preparate din bucataria traditionala sau din bucataria internationala. Bucatarii nostri iti pregatesc comanda cu ingrediente proaspete si dragoste.

Intreaga ambianta este una linistita si familiara. Atmosfera de masa in familie este intretinuta de zambetul sincer al celor care te servesc.

Quick Contact Mail
Quick Contact Phone
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.