HOTEL MONTE CERVO SPIRIT & SPA

Cand ospitalitatea devine un stil de viata cuprinzi intr-un hotel toata experienta ta, atat ca turist cat si ca manager. Hotel Monte Cervo este un refugiu in natura,un loc care sa te incarci spiritual, in care sa te regasesti.

Monte Cervo

O oaza wellness in natura

Hotelul Monte Cervo din Covasna se incadreaza armonios in peisajul natural. Construit sustenabil din resursele regenerabile ale locului (lemn masiv), cu mobilier realizat de mesteri locali si infrumusetat cu vopsele pe baza de apa, hotelul este un loc unde fiecare este binevenit.

Stilul elegant si natural este prezent in fiecare colt al hotelului. Odata ajuns la noi, vei simti ca exista acel sentiment special care te va face sa revii. Totul a fost construit ca oaspetii nostri sa aiba o vacanta relaxanta si energizanta. Bucurati-va de toate facilitatile unui hotel de 4 stele!

Monte Cervo

Un refugiu de familie

Hotel Monte Cervo este ideal atat pentru cei veniti in cautarea unei relaxari totale cat si pentru familiile cu copii pregatite sa explozere mediul natural in toata spendoarea lui. Cei activi pot face drumetii pana la Cascada din Valea Zanelor ca mai apoi sa se relaxeze in Centrul Spa.

Hotelul dispune de loc de joaca si spatii interioare de relaxare unde atat adultii cat si copiii pot petrece timp de calitate. Indiferent de anotimp, Hotel Monte Cervo este locul in care sa te incarci cu bunastare si sa te simti renascut. Te asteptam intr-o locatie perfecta pentru relaxare si revitalizare.

Monte Cervo

Natural este mai bine

Din respect pentru natura si pentru oaspetii care ne tre pragul, am adus natura la interior. Hotelul te va surprinde prin ambianta naturala realizata cu ajutorul mobilierului masiv. Am pastrat aspectul rustic si natural si l-am imbogatit subtil pentru a-ti oferi un confort maxim.

Am luat toate masurile de precautie necesare pentru ca fiecare dintre oaspetii nostri sa se simta in siguranta. Avem concepte stricte legate de igiena, puteti sa va planificati linistiti si fara nicio grija vacanta. Va asteptam!

Quick Contact Mail
Quick Contact Phone
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.