Spirit & Spa

Piscina cu apa sarata

Ne invitam oaspetii sa se scufunde in piscina si sa lase puterea apei sarate si vindecatoare sa ii cuprinda. Apa este incalzita, pentru ca atat cei care stiu sa inoate cat si cei care doresc doar sa se balaceasca sa se simta excelent.

Bucurati-va de odihna pe sezlongurile confortabile aflate atat in interior cat si in exterior. Iarna, curajosii pot experimenta senzatia racoroasa a zapezii ca mai apoi sa revina in caldura primitoare a Centrului Spa.

Beneficii pentru corp si minte

Apa sarata este renumita pentru beneficiile pe care le aduce atat la nivelul sanatatii si al pielii cat si la nivel psihic.

Reseteaza-ti starea de bine!

O stare de bine totala

Spirit &Spa este locul in care sa te retragi pentru a te incarca cu energie pozitiva. Designul cu lemn masiv,  culorile linistitoare si luminile blande creaza o locatie perfecta pentru o relaxare totala. Incarca-te cu energie pozitiva si elibereaza-ti mintea!

Conecteaza-te cu tine!

Am creat mai multe zone de relaxare, fiecare avand un specific aparte. Incarca-ti plamanii cu aer ozonat in  salina sau retrage-te in camera dedicata aromaterapiei.

Elibereaza-te de stres

Deconecteaza-te de tot ce inseamna stil de viata urban, stres si ocupa-te de tine. Atrage energia pozitiva!

O desfatare a simturilor

Alege sa te relaxezi in Centrul Spa al Hotelului Monte Cervo din Covasna. Combina baile in piscina cu detoxifierea saunei, beneficiile salinei si sedintele de aromaterapie. Programeaza-te la un masaj de relaxare sau terapeutic.

Timp pentru tine

Acorda-ti o pauza. Reverva-ti timp pentru tine. Descopera o stare de bine si fericire simpla, pura. Las-o sa te cuprinda!

Infuzie de bine

Cateva ore petrecute in centrul nostru SPA vor avea efecte benefice asupra trupului, spiritului si mintii. Relaxare totala!

Quick Contact Mail
Quick Contact Phone
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.